Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast när Du



Endast när Du kysser mina lår

När Du drar handen genom mitt hår

& smeker hela min hud

Endast då tror jag riktigt på en levande Gud

Varje gång

vi förenas

skriker samma sång.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-06 15:24



Bookmark and Share


  Connie
Vacker kärleksfull text!
2020-09-08

    ej medlem längre
Mais oui ... ett av de sant gudomliga inslagen i tillvaron.
2008-02-07

  Michaela Dutius
Alla starka upplevelser öppnar för gudsmedvetandet*L*
2008-02-06

    Nattviol
erotiskt och
synnerligen kärleksfullt!
gillar mycket
det korta i upplägget!!
; )
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP