Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitmånga granar bygger en storskog

 

kvinnor är minst lika kassa




naa - youd neeve trust us enaff - tigg inte!

 

 

 

 

 

 

ibland män som flockas, men inte vet än vart de är på väg,

kan en hätsk doft uppstå, ibland liknar den erövring,

eller, ilband, liknar den tyvärr en ömkan bara läppar av förlåt laga,

 

- bah

 

en svettig valiant med sexa drar inte tillräckligt fort

tattarfinnedeo luktar ångest och

så mildras vädrena till tö- och den mjuka mjölken

blir en söt blida som bara lapar längs revben och unga bröst

 

eller hur, stuprörsjeans, nytt köp,

och hur de, gapande, fuckfuntade, kuperar korten från given

i sin korta tro, för att strax efter imbecillas ges access,

 

till vad vill ni hyska upp - mot vita holkade armpits,

urringade ryggar, andetag i vanilj, okej h&m,

 

vad vet ni, men alldeles aldrig - utan att smarta - aldrig

- inte är sin egen entrepenör

 

för inte, i distinktion, åtnjuter de shutthefuckupet

i rewiewmirrorn

 

när inget längre sägs, om farbrodern, om onkeln,

så att säga, som inte höll sina händer i styr

 

och som omättad, bad om att få - och få komma igen

 

 

 

 




Fri vers av wayward - taiga
Läst 119 gånger
Publicerad 2008-02-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga