Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gudrun Maria Reponen inspirerade


Livet är för kort för att ängslas bort







Om jag blott finge en daler
för att gå omkring i sandaler

gick jag långt om länge här
för att trösta hjärtans kär

i sanden fin vid havets bryn
där vågorna ger salt i hyn

fotavtrycken mina skall
strax förintas av vågors svall

där går jag gärna av hjärtats lust
samt sinnliga känslors fina must

där döden vid min sida går
liksom den gått i alla år

snart är stunden här på jorden all
den går så fort i allas fall




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP