Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


Jag undrar om livet är en dröm.



Och när livet tar slut.




Är det som vi vaknar.




I ett bättre liv än för.




Övriga genrer av Broken_sword
Läst 477 gånger
Publicerad 2008-02-08 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword