Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den på engelska först och översatte den sen till svenska. men jag tycker den engelska var bättre så jag la in båda två.


Om bara barnen kan tro.

Om bara ett barn kan tro på en
värld där fred finns överallt,

Och fortsätta jaga den drömmen.

Om det stämmer att vi förlora allt
hopp om det när vi växer upp.

Då kommer jag aldrig växa upp
och jag kommer att fortsätta att tro på min dröm.

Att en dag kommer världen att bli
en plats där krig och mord är ett avlägset förflutet.






If only a child can believe in a
world that will know true peace,

And to continue to case that dream.

If it true that we lose all hope
about it as we grow up.

Then I will never grow up and I will
continue to believe in my dream.

That one day the world will become
a place where war and murder is a distant past.




Fri vers av Broken_sword
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-15 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword