Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ide jag fick av en historia jag läste


Håll fast vid dina kära

Hållfast om dina kära,

även om tiden med dom är kort,

och snabbt går förlorad,

så är det bättre att för en stund,

känna denna otroliga värme,

för det är minnena av dom,

Vänner och familjen,

som låter oss fortsätta,

när tiderna är som mörkast,

så låt dej känna denna värme,

och håll dej kvar vid minnena av den,

istället för at klinga till en dröm,

om hur det kunde ha varit,

om du accepterat den.




Fri vers av Broken_sword
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword