Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simpelt?

Jag har tänkt mycket,

och jag har kommit fram till att:

jag inte borde tänka så mycket.




Övriga genrer av Annie<3
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 13:23



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Då undrar jag om du inte skulle tänka en liten stund till!
Carl-Erik
2008-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Annie<3
Annie<3