Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste

Jag har hittat vem jag är.
Den jag alltid har varit.
Den ensamma.
Dock frivillligt.

Ensam står jag. Stark.
Behöver inte bry mig om något alls.
Finner inre glädje utan hinder.
Den här striden är det jag som vinner.

Kärlek: Ingenting,
bara ett ord
Behovet av bekräftelse.
Utan att veta att den viktigaste bekräftelsen
måste hämtas inifrån.

Mitt liv lever jag.
Glad för den jag är.
Glad för ingenting alls.
Glad för att jag äntligen börjar förstå.

Det viktigaste är
inte pengar.
inte hopp
inte drömmar
inte ens kärleken


Det viktigaste av allt
Så självklart som konstigt.

Ett brinnande självförtroende




Fri vers av Annie<3
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-12-18 15:10



Bookmark and Share


  Louise. J
Jag tycker inte att det är tragiskt! Det är starkt! Applåd!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Annie<3
Annie<3