Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pulsatilla inspirerade


Vänner känns igen...








...på sin kravlöshet,
inte på hur dyra pre
senter de ger en




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-09 15:07



Bookmark and Share


  katt.inc
Sannt, vi katter är bra på kravlöshet, bara vi får mat.
2008-02-09

    eva m h
mmm...sant!
2008-02-09

  Carola Zettergren
VACKERT!!!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP