Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Kärleken kan vara stor,
Den kan vara liten.

Kärlek kan vara vackert,
Den kan vara ful.

Kärleken kan vara underbar,
Den kan vara fruktansvärd.

Men hur den än ser ut,
Så finns den överallt i vår värld.

Den finnas i barn,vuxna och gammla,
Den finns i goda och onda,
I tjej och kille.

Ja den finns i alla ,
Det är det som gör den speciel.




Övriga genrer av Broken_sword
Läst 544 gånger
Publicerad 2008-02-09 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword