Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnen

Lyssna, älskling, andas tyst
I nattens svala rum
Kändes som du var här nyss
Varm, och blind och stum

Titta älskling, se mig nu
Naken på min tron
Min besatthet är mitt ljus
En narcissus när du log

Smaka, älskling, smaka salt
Havets vatten i mitt bröst
Min tomhet var min vän trots allt
En gång sommar, alltid höst(Börja mellanspel 2)
En gång sommar, alltid höst
En gång sommar, alltid höst

Känn här, älskling, känn min hand
Glöm och kom igen
Somnar snart i ingens famn
Bästa drogen är min sömn

Så vad finns det kvar här nu
Doften av en värld
Ett skelett vid gatans slut
En Grenouille vid Rue aux Fers




Fri vers av Baruch
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baruch
Baruch