Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentar till en text av Hagén, texten Häxa för de som nyfikna äro


Så är det, Jonas, och hör sen








Jag tycker texten
är alldeles obegriplig,
det är som

att gå på
museum och se
en tavla som

en försöker sig
på att hitta
något gripbart i,

men vad är
det här? jo
det förstås, det

är konst, det
är poesin när
den lever sitt

eget liv, till
förfång för evigheten,
så är det




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-02-10 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP