Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbt skrivet men blev nöjd


Ondska och sorg

Ondskan tror jag inte finns i alla fall inte i ett stor mängd

Visst finns det lite

Ondska i oss alla men det

Mesta av det vi kallar ondska är

Egentligen att vi är själviska

Och att de flesta inte bryr sig

Om ett liv försvinner

Men för varje liv som försvinner fylls

Flera liv av sorg

En onödig sorg

Som ingen borde genom lida

Om alla fick leva till håret blev grått

Skulle kanske det finnas mindre

sorger i våra liv

Om ingen var så maktgalen

så de kan döda

Skulle kanske det finnas mindre onska här

Ja det mesta av det vi kallar Onska

Är nog bara maktgalna och sälviska personer

Som har glömt att för varje liv som

Fösvinner blir fler lidande.




Övriga genrer av Broken_sword
Läst 414 gånger
Publicerad 2008-02-10 19:50



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Men dessa maktgalningar föder ännu mera ondska på vår jord än vad det redan finns. Folk tror på den skit som de förkunnar. Själv tycker jag ondskan överväger.
2008-02-10

  Michaela Dutius
jag tror nog du beskrivit en viktig sanning.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Broken_sword
Broken_sword