Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sviker sårar

Sviker sårar
du bara sviker och sårar
när du ger
så sviker och sårar du dubbelt
du om någon borde veta
du har varit i min sitts
till skillnad från mig
så gjorde du något jag inte gör
du vägrade
du låste ute
du kände dig sviken och ville ingen
ingen ha
du valde att ingen \"pappa\"
ha...

Varför kan inte jag?!.




Fri vers av Bellabella
Läst 579 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-31 00:03



Bookmark and Share


  Dagg
Åh, vad starkt! Bra beskrivet om en sorglig situation.

Vackert språk, gillar dina upprepningar. Du säger mycker i få ord. Känns ren, avskalad från allt onödigt. Skulle kanske i och för ig skriva "jag" istället för"ja" i slutet. Tycker att det passar bättre in på resten av texten.

Ett favoritcitat;

"Sviker sårar
du bara sviker och sårar
när du ger
så sviker och sårar du dubbelt"

Fin öppning, tycker jag.
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella