Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spåret

Hon sätter sig alltid där
där hon kan se mig
jag vet inte varför
varför hon gör just så
jag låter tanken flyga
ta mig till en annan värld
jag undrar vem du är




Fri vers av Fabricio
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-05-31 10:58



Bookmark and Share


    ivre_de_vie
en dikt som känns som den skulle kunnat vara utklippt ur en längre text.
bra flyt, bra närvaro , mycket känsla. märks att den är spontant skriven.
gillar !
2006-04-17

  Manal
Verkligen igenkännande. mkt bra skrivet
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fabricio
Fabricio