Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du var min men ena sekunden var du förlorad.


förlorad.

Våran kärlek stog nära.
närmare än någonsin.
du var min och jag var din.
ingen kunde försöra.
våran kärlek var evig.

Du var älskad i varje sekund.
Allt var mitt fel.
det var inte du och jag längre.
allt blev skit.
kunde inte äta.
kunde inte sova.

skriver texter om dig och till dig.
men dt är inget du bryr dig om.
jag älskar dig fortfarande och dt står jag för.
du log.
jag svek.
inget illa menat.
men allt blev fel du och jag var inte medningen.

var vi gjorda för varann.
eller var allt bara ett skämt.
du sa att du älskade mig ingen annan.
hur ska jag kuna veta.
när du ljuger om allt.

jag hade sett mycket men inte något vackrare.
jag ville så gärna men sen så var du bara borta.
jag hoppas du vill ha tillbaka mig men jag har faktiskt ingenaning.
jag har ingenanning om vad som har hänt.
men en sak är säker, att jag saknar dig jämt !

jag ångrar allt.
förutom när jag sa att jag älskade dig.
för dt gjorde jag värkligen.
du har inget att säga.
men jag har mycket.

jag vill bara be.
be om förlåtelse.
men dt är så svårt.
när du står där kommer dt inte fram några ord.
för undertiden du står där.
tänker jag bara på dig och dt vi hade.

vänner, vill jag att vi ska vara.
men vi har ju försökt men vi klarar inte av dt.
efter oss.
valde du min bästa vän.
dagen innan sa du jag älskar dig fortfarande.

men om du säger att du älskar mig och vill ha mig tillbaka.
kom fan inte och säg att du älskar henne då.
förstå att jag inte kan leva utan dig.
utan dig, och dina andetag.

jag förstår att du älskar henne.
för hon är en underbar tjej.
älska henne
hata mig.
men jag vet vad du har sagt ,
och dt är nått du inte kan ångra dig.




Övriga genrer av Beimark
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beimark
Beimark