Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den här texten handlar om min så kallade pappa. som är helt dum i huvet. han gör allt för att jävlas med min familj. och jag lovar rör han min familj igen så sitter skottet i huvet på honom :'( :@


direkt från hjärtat till dig

pappa? näe vem fan är du :@ :'(

vafan gjorde jag imot dig?!
har du helt totalt glömt bort att jag är din dotter?
har du glömt bort att jag faktiskt existerar här på jorden ?
sluta låtsas som om att jag inte finns längre,
när du vet att jag sitter här.
jag hoppas att du känner mitt hat till dig.
jag hoppas att du känner det plågsamt.
hoppas att varje gång jag slår knogen i väggen.
är som ett slag över din käft.
jag hoppas att du fattar att vi lever i verkligheten.
så sluta dröm och vakna upp.
jag har lust att bara skaka om dig,
jag har lust att bara slå näven i bordet och be dig dra åt helvete.
men då lär du väl göra precis som du gjorde mot min mamma.
skulle jag äns öppna käften,
skulle du börja hota mig som du gjorde mot min bror
din egna jävla son !
du ljuger så att du tror dig själv,
du är helt jävla dum i huvet.
ett slag till, så sitter skottet i huvet på dig !
vad ska jag kalla dig för?
pappa? ALDRIG för du är ingen.
Anders? du förtjänar inte äns att ha något namn.
vem fan är du !?
jag vet inte vem du är längre :S
du har ju fuckat ur helt totalt !
jag lovar om du kommer nära min familj igen,
så lever du inte.
och tro inte att du är en av familjen,
du är ingen !
du är ingenting för mig !
bara en patetisk gubbjävel som inte fattar ett skit !
jag älskar dig inte längre, jag tror jag aldrig någonsin har gjort det!
efter som att min egen bror har tagit hand om mig i alla dessa år.
utan dig , skulle allt vara perfekt.
och det här kommer från hjärtat "pappa" JAG HATAR DIG !










Övriga genrer av Beimark
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-19 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beimark
Beimark