Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var utomland, kom hem igår och allt var underbart i en vecka tills igår då allt bara rasade ihop.. :'(


Seni seviyorum.

Det var tungt.
Tiden gick så sakta.
Men ändå rörde sig allt så fort.
Dina händer som rörde mitt bröst.
Dina ord som föll ut från munnen.
Fick mina tårar att smeka mina kinder.
Saknaden nu, får mig att känna sorg.
Du får mig att känna en annorlunda känsla.
Att vända ryggen sen bara åka ifrån dig.
Var något jag aldrig skulle gjort,
För nu gråter jag mig till sömns varje natt.
Jag vill vara i din närhet, för där känner jag en sån stor trygghet.
Men alla dessa 1000 tals mil..

Seni seviyorum.

Det är sant..




Du målade mitt svarta hjärta rött.
Jag kommer tillbaka, kan inte vara utan dig.




Övriga genrer av Beimark
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beimark
Beimark