Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
NI som inte dansar förstår inte vilken frihets känsla man finner... Men ni har säkert annat som får er att känna så! :) KÄÄÄÄÄÄR !!! :) I dansen :) hehe :P


Den sanna kärleken finns i...

Känner känslan i min kropp
Känner musiken och takten i armar ben och huvud
Gör en lätt rörelse sveper en arm ut i luften i takt med den ömma och lätta musik som spelas i mina silver öron
Samtidigt sträcks ett rakt och lent ben ut i luften gör en formel till rörelse det sänker sig ner
Musiken blir starkare och känslosammare rörelserna kommer mer och fler
Känslorna ökar i styrka och det känns som man helt plötsligt blir viktlös och hamnar i en annan värld

En värld jag brukar kalla min verklighet
En värld jag brukar kalla dansens center och rum
En värld som jag älskar av hela mitt hjärta
En värld som jag kan drömma om ibland när jag inte har dansen i min kropp
En värld utan bekymmer och problem
En värld som visar mitt rätta jag vem jag är

Dansens älva i silver vakar över mig i min vardag
Åh vill ni veta nå mer
En hemlighet som ingen vet
Dansens älva i silver är även jag
I min dans
I min känsla
I min kärlek till dansens center rum och verklighet




Fri vers av Hanna k.
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-05-31 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.