Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans sista ord förlåt...

Han låg där och kämpade
Han kippade efter luft
Jag såg blodet som ran från hans bröst
åh på mina lena händer
Han skakade
Tittade på mig med förlåtelse och rädsla i ögonen
Snälla förlåt mig stammade han fram när han kippade efter livet

Kippade efter luft
Jag tittade på honom såg hur hela hans kropp skakde men sakta såg jag hur delar av hans kropp slutade

Förlåt mig sa han ännu en gång och tog min hand och tryckte den mot sitt blodiga bröst
Jag riktigt kände hur livet ran ur hans hand och hans hand blev slapp och hade ingen styrka kvar att hålla i min
Att hålla i min hand
Att känna trygghet av att hålla min hand
Han dog i min hand

Jag kände hur en tår ran från min varma lena kind
Jag hade fått känna hans liv rinna ur min hand

Han dog
Hans sista ord var förlåt

Förlåt för vad
Vad sa du förlåt för min älskling

Men innerst inne vet jag vad du sa
Orden du aldrig tidigare vågat säga

( jag älskar dig )








Fri vers av Hanna k.
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-05-31 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.