Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina silver änglar :)

På några få månader fick jag uppleva
Värme hos er
Lycka från dig
Beslutsamhet i mig själv
Ögonblick med dig
Leenden med dig och er
Samtal med sametslena röster om livet från er
Förvirring av dig
Sanning av dig
Närhet av er
Beröring av er

Tårar i mina ögon om sanningen du gav
Accepterandet om din sanning

Men mina änglar kom och bar mig i min svåra stund
Ni torkade mina tårar med lena sliver händer
Ni tog mig i er trygga öma famnar och kramade mig hårt
Ni sa tröstande ord i mitt öra om livet och kärleken

Jag insåg sanningen men ger dig ännu en del av mitt hjärta
För en vän det är du ännu i mina sårade öma ögon av tårarna för dig

Men mina änglar finns i min svåra stund
Ni lyssnar
Ni tröstar
Ni finns i mitt öma sårade hjärtas liv
Ni säger öma ord med era sametslena röster om livet och kärleken i mitt liv

Men mina sliver änglar ni vakar över mig i svåra stunder
Åh så fina änglar som ni är har jag nog aldrig mött




Fri vers av Hanna k.
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-05-31 16:43



Bookmark and Share


  Sinko_
jätte fin :)
Gillar den jätte mycket :D
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.