Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet väl att det är effektivt inmundigande av moralkakor som styr ditt liv och gör din kropp så fet på informationsteknologi. Obskyrstyrelsen är som bäst ute i ogjort väder med att vilja styra folks intag av kakor när de sitter framför datorn.


Illa upplevd kärlek är sämre än en strut karameller









Hellre en säck med choklad
än ett helvetiskt kärleksbad

-

Sex utan kärlek
är som en bil utan bromsar
det slutar gärna med en krasch
men oooo vilken krasch...

sex utan kärlek är rena döden
tänk bort tristess och
vardagsgrå öden




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-14 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP