Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående Alla Hjärtans Dag.....



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Rimligtvis så borde
naturligtvis
ALLA
Dagar
vara

Alla Hjärtans Dagar.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-14 16:56



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Precis:)
2008-02-16

  Carola Zettergren
YES alldeles självklart!!!!!
2008-02-14

  Gunwale VIP
Aha! Aha!
2008-02-14

  glittertindra
precis min åsikt... alla dagar på året ska man behandla varandras hjärtan extra väl...
2008-02-14

  Michaela Dutius
Absolut och utan tvekkan.
Det inför vi - eller hur!
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP