Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans urringning

 

kvinnans urringning

talade till chefens blick

i genussamtal

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-02-14 19:43



Bookmark and Share


  tom boreland
är det sådant
som kallas
feministiskt
initiativ
2009-02-02

    Trast
Hahaha. En urringning säger mig mer än tusen ord.
2008-04-02

  Daniel_78 VIP
jag tror män borde börja köra med bar överkropp också.
2008-03-07

  Fuyoh
Klockren!
Tyvärr alldeles för sann...
Snyggt fångat!
2008-03-07

  Per Rydberg
Mer än tankeväckande, skulle jag tro! Stämningsskapande vardagsbild!
2008-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Chefens urspårning
kostade honom
hans äktenskap.
2008-02-14

    Melona
haha,
klockren!
2008-02-14

  Markattan
Genussamtal ;o)) Fyndigt.
2008-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP