Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Portugal


Förevigt

Kommer aldrig glömma
det som jag en gång upplevt
känslan av närvaro
känslan av att veta
veta att jag inte kommer dit igen

Men jag kommer förevigt minnas
minnas den underbara plats
där solen alltid på något sätt finns
där himlen aldrig blir riktigt mörk.




Fri vers av Cayza
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cayza
Cayza