Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg Är Vackert

Göteborg är vackert min vän
När man sitter på en spårvagn påväg hem
Och solen går ner bakom industriområdena vid centralen
Och Emarosa sprider deprimerad lycka inom en
Då känns Göteborg vackrare än någonsin förut
Möjligheterna känns oändliga




Fri vers av CedricBixlerZavala
Läst 517 gånger
Publicerad 2008-02-15 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CedricBixlerZavala
CedricBixlerZavala