Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nybruten vår

 

 

när mina ögonlock

motvilligt öppnas

har solen skrivit notiser

om sin närvaro

på min vägg

 

och nybruten luft

sipprar in mellan mina fingrar

som knyts i jackfickorna

när jag går över kullerstenen

på gatorna hemma

mot ett okänt mål

 

kan inte locka bort fragmenten

av drömmarna

som omsluter mina nätter

och följer mig i skuggorna

på husfasaderna om dagen

 

försöker tvätta bort skönheten i längtan

med knäckebröd och vinyl

från sängkantens stup

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 00:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ursnyggt stämningsfullt och nära poetat!!!
2008-02-22

  isabel louise
fastnar för först stycket!! vackert och vemodigt!
2008-02-20

  Bjarne Nordbö
Förlorar mej i första stycket som är helt underbart. Tycker mycket om som helhet med.
2008-02-20

    Melona
vackert och ljuvligt med

ett visst vemod!

tycker om det
2008-02-20

  Michaela Dutius
Mycket vacker- med fina metaforer och en drömsk längtan som leker tittut mellan orden
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower