Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
madame jamais inspirerade genom sin hårfina kritik till regeringen som råkar vara belägen i hufvudstaden, när den egentligen borde ha sitt säte i göteborg - en stad med verklig aktning för landet i helhet o sin egen yta i synnerhet


Till dej som en fet hyllning






Oh, läsare land o rike runt

låt mig skriva av mig detta strunt



Om blott jag hållit mig med hatt,

hade jag tvivelsutan genast och i ett nu

tagit av mig den för eder,

så nollåtta jag är

av födsel och ohejdad vana




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP