Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

du skäl bara min energi, du tar bara mina tankar, du sårar mitt hjärta och äter upp mig med smärta.





Fri vers av Ett lila hjärta
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-16 15:17



Bookmark and Share


  Louise. J
Bra skrivet!
2008-02-17

    JJ VIP
Känner igen känslan! Fin dikt! Mvh. JJ.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ett lila  hjärta
Ett lila hjärta