Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse att du är fast

Rädslan av att vara trygg gör mig tokig
sökandet efter kaos får mig glad
vem är jag??
Ett lila hjärta söker splittrade känslor i natten
varför blev inte jag som dom andra?
varför blev jag ett starkt as som ingen gå på??
går mot strömmen skrattande inombords för ni är så ynkliga o svaga
Du ditt svaga as stampar jag på, du överlever aldrig ändå
du är rädd för min styrka som hoppar på dig, du är rädd för min kärlek som gör dig besatt, du är rädd för allt du inte träffat......
jag skjuter dig mitt i hjärtat & plågande är du fast, du försöker fly men med klor har jag naglat dig fast *ler* du kan inte fly längre

du är fast............




Fri vers av Ett lila hjärta
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 10:38



Bookmark and Share


  nettus
bar skriven text,,den ryckte tag i mig
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ett lila  hjärta
Ett lila hjärta