Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinter blir min vän, kallhet och tomhet då svalan flyger iväg


Alltid finns du här
Mitt hjärta fylls av dov sorg
Älskad är du än

Du är borta nu
Föralltid i mitt hjärta
Du är död för mig

Varför lämnades jag
Svalan flyger bort med dig
Ensam står jag kvar

Sorgen är tung nu
Vill ha dig tillbaka hit
Kärlek utan gräns




Bunden vers (Haiku) av Novemberflickan
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-02-16 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan