Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två i en, samma men ändå inte

sjung en vacker såg till mig
mot mig
låt mig få lyssna
så jag kan andas
med dina andetag
sjung
men bara i natt
bara en stund
låt mig höra hur dina lungor
fylls
om
och
om
igen

mina ögon är rökfyllda
som en saga, står vi på kanten
som en saga, får jag hoppa ensam
blodet är din bästa vän
jag är en av många
nu
nu
nu
&
nu är det slut.




Fri vers av fuckheads
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 23:13



Bookmark and Share


  korpfjäder
Det du skriver är svårt att skriva om - och ändå lyckas du göra det så att det känns. Att stå på kanten - nu, och nu, och nu - kanske för att det just då är det enda sättet att känna att man lever?
2008-02-19

    ej medlem längre
Jag kan bara säg fin... *Big Balls lover*
Från början till slut är den toppen.
Jag tror jag fattar känslan.
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

fuckheads
fuckheads