Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart





är svart

svart,svart,svart

i allt



nu, här, alltid

vill inte knarka
känns patetiskt då


du har mig nu
ser mig nu


svart,svart,svart






Fri vers av Lättsam
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-02-17 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lättsam
Lättsam