Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sann vän är lycka

En sann vän är lycka personifierad.

Vardagen är plötsligt inte lika grå och ändlöst trist
utan sprakar plötsligt av vackra färger!
Vars sken är så starkt att man ibland blir yr
och måste sätta sig ned för att återfå fattningen.

För att förstå att det verkligen är på riktigt.




Fri vers av Silent_footsteps
Läst 353 gånger
Publicerad 2008-02-17 15:37



Bookmark and Share


    3_miles_high
:) Jag tyckte om den här. Den gör mig glad. (Out of the record så måste vi förresten träffas i veckan. Har du tid med det?)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Silent_footsteps