Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag eftermiddagsbagatell



Vilken färg och doft
är du? Röd ros och tjära,
en asfaltsblomma?
Kom hit helt nära du är
som guld med doft av vanilj




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-17 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En haiku med tre sista rader...häftigt!*L*
2008-02-17

    Scribble
...med doft av vanilj och strawberryglass
på en söndag kvällsbagatell!
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP