Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en drömvärld utan lycka är vad verkligheten är.


sms
*kom hit*




verklighet
*låt mig va*


samma själ
olika människor.




Fri vers av fuckheads
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-02-17 22:29



Bookmark and Share


  korpfjäder
Med väldigt få ord får du ihop ett problem vi nog sysselsätter oss med hela livet. Det där att förstå vad människor säger när de säger något.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

fuckheads
fuckheads