Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fast

Jag är fast.
Ser ingenting.
Hjälper det att skrika?

Nej

Det hjälper fan ingenting.

Det är så mörkt här.
Jag tror att jag är ensam.
Jag vill inte veta.

Eller

Det kanske jag vill.

Nej

Jag bryr mig inte längre.
Jag ska lägga mig här.
Och vänta.

Tills någon hittar mig.
Eller jag dör...

Dags att gissa
Vad händer först?
Hittar någon mig?
Eller dör jag?



Jag gissar på det andra.

Jag får vänta och se.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-18 19:50



Bookmark and Share


  Fångad i en Snöglob
Har läst några av dina texter. Alla har samma viktiga faktor. Bra och bestämda avslut. De knyter verkligen samman hela texten!
2008-04-01

    I....
zozzie!!! *bamse bamse kjam!!* e ru fortfarande sjuk?? T.T
2008-02-23

    ej medlem längre
Känner igen mig lite i den här. jag tror faktiskt att det hjälper att skrika, för jag tror inte att du är ensam.

Bra skrivet.
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie