Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ger av mig, jag ger mig av, av mig ger jag


Någonting absolut givande








Även om jag ger mig till min älskade

ger jag mig av till min älskade

ger mig av från min älskade

ger min älskade vad jag behöver

behöver ge av mig till min älskade

min älskade behöver ge av mig




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-02-18 22:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En dikt som nästan är en gåta- läser flera gågner utan att helt förstå den- men njuter av den!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP