Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdocka


Trasdocka flyg inte dit
pojkarna kastar dig
träffa dem åtminstone
med din knappförsedda rumpa
i ögat

någon älskar dig

vill ha dig tillbaka

om du lyckas
öppna din själ för denna någon

lyfter du på dina vingar
omfamnar
och skapar
världar

pojkar inte rår på




Fri vers av baphomet
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-06-02 00:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du tar livet av mig (på det bra sättet)
2005-06-02

  Dagg
Så sorgligt, men ändå starkt. Sista raden inger hopp.
2005-06-02

    Bodil Sandberg
fantasifullt och samtidigt tragiskt - man kan se din trasdocka,hur den far genom luften - ganska rädd men också listig
2005-06-02

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Fin dikt om att ta makten över sitt eget liv - även om man är en själlös trasdocka.

"träffa dem åtminstone / med din knappförsedda rumpa / i ögat" - Vilka rader! Där fick du verkligen till det, baphomet! :D
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

baphomet
baphomet