Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Befria det palestinska folket! Right of Return Resolution 194: http://en.wikipedia.org/wiki/Resolution_194


från hebron till al-andalus

en duva flög högt i skyn
från hebron till al-andalus

över öken hav berg och dal
hennes flykt i rosigt gryningsljus

med glada bud om evig frid
spred hon ro och lycka i varje hus

en duva flög för längesedan
från hebron till al-andalus
















Fri vers av Rever Tit
Läst 561 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-19 18:59



Bookmark and Share


  Hannadraken
ja, varje fredsfördrag ger så mycket hopp och slocknar fort. tyvärr. fint diktat!
2008-03-11

    ej medlem längre
En duva... Så bräcklig, så ren, så modig, bärande med sig så mångas hopp!
2008-02-19

  Björn Nilsson VIP
Det verkar som somliga vill skjuta ner den där duvan ...
2008-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Leve Israel!
Mellanösterns enda demokrati!
Ett ljus i mörkret!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Rever Tit