Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2004-11-14 kl 03.15 Kärlek, längtan


Passion!

Jag vill känna din styrka och dina känslor.
Slå som trummor mot mitt hjärta.
Jag vill vara omvälvd av din passion.
Jag lever för att igen få uppleva den stund vi hade.
Jag dansade som på moln, mitt hjärta slog volter.
Elektriciteten av din musik bankade inom mig.
Dina ögon förförde min själ och nu är jag beroende....
Dynamisk kraft exploderade när du nuddade på mig..
Mitt blod pulserade snabbt som en röd ferrari.
Dina läppar överaskade mig och krävde mer av mig...
Mina andetag sänktes och blev djupa.
Jag blev snurrig som en berg-och-dalbana.
Kom och ta mig här och nu!
Jag är din för att ta nu....




Fri vers av Elisabeth K
Läst 535 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-06-02 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth K
Elisabeth K