Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var februari när han fick mig och jag vet inte varför och jag vet inte om han någonsin kommer få mig igen.


Friktion

friktionen av två kroppar en natt i februari
de spända strängarna, slagna
alla akustiska förbehåll, undantagna
och förhängena, fördragna

friktionen,
tapeten ömsar skinn och
det finns egentligen inga svar på
varför hon låter sina höftben
följa hans
inga ekvationer på

hur mycket en ryggrad rymmer

och varför hennes
kom
ur balans




Fri vers av fylgia
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fylgia

Senast publicerade
Friktion
* Se alla