Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på den här idag efter att ha böjt mig ned mot markhöjd som per automatik för att knyta ett skosnöre som gått upp, när jag såg att de skor jag bar och vars typ jag burit de senaste två åren, saknar skosnören att knyta.


Tankeställaren







Det kan förefalla ineffektivt
att rädda en person till livet,
vilken ändå för sina brott
är dömd till döden,
väl tillbaka i fängelset igen.

Men då behöver ju sjukvården
inte rädda någon alls eftersom
vi alla ändå skall dö någon gång.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-02-19 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP