Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela tiden

Hela tiden
Hela tiden tar jag hand om andra
Jag är stor och stark, så jag tar hand om andra

Jag ger råd, jag förmanar, jag sköter om
Jag fodrar och jag väcker
Jag är klippan att luta sig mot

Men när jag är lite och svag,
mamma, varför tar du inte hand om mig då?
Varför är du inte här med mig?
Varför vakar du inte över mig,
så som du gjorde när jag var mindre?

Varför smeker du mig inte över kinden
och säger några varma ord?

Jag har vuxit på många sätt,
och du tar hand om dig själv nu, mamma
Men jag är fortfarande ditt barn,
så snälla mamma,
ta hand om mig!




Fri vers av sansun
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-20 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sansun