Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är detta en haiku? skrev nått för många år sedan när jag gick i gymnasiet men kommer inte ihåg vad det hette. :P


Döden

Det är fruktansvärt,
Det är värre än döden,
Det är tandläkar´n!




Bunden vers (Haiku) av andreas Helgesson
Läst 116 gånger
Publicerad 2008-02-20 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andreas Helgesson

Senast publicerade
bara joll
Döden
* Se alla