Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta fick jag bara upp i huvudet nyss. bara ord.


viktigt, eller inte?

Om man nu inte ska ta allt för givet..
Varför står vi bara här som statyer?




Övriga genrer av BillyBanan
Läst 258 gånger
Publicerad 2008-02-20 21:15



Bookmark and Share


    Nattviol
om det är viktigt vet jag inte..
men - jag får inte ihop
det riktigt.. vem/vilka står
bara här som statyer?
; )
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

BillyBanan
BillyBanan