Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min enda ursäkt

Det var så mycket mer än jag ville och
Så mycket mer än vad jag behövde
Tiden rinner bara iväg
Snart är vi alla borta




Fri vers av BillyBanan
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BillyBanan
BillyBanan