Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag för många år sedan var jag ute och gick längs sjön med kameran dinglandes från handen, kom fram till en gisten brygga, solen sken i den gnistrande delvis snöklädda isen, vassen stod stel o gul och jag var i mitt esse


Haiku







Handskar o skridskor
blå skär, skrinna, man, kvinna
pimpelspö, fångster




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 468 gånger
Publicerad 2008-02-20 21:49



Bookmark and Share


  Markattan
Du målar upp en tydlig isblå vinterbild med dessa dina tre rader.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP