Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det handlar om din närhet.

det handlar endast om dina
kyssar på min panna
om orden som fyller din mun,
fyller mig med lycka

det handlar endast om din
närhet längs min ryggrad
om fingrar som mäter
avstånd mellan födelsemärken

det handlar endast om dina
hjärtslag mot mitt öra
om armar som bildar trygghet
i din famn

det handlar endast om
att vara din, bara din
och bara vara dem som älskar




Fri vers av Änglaliv
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-21 03:54



Bookmark and Share


  isabel louise
vackert och poetiskt...
2008-02-21

  Michaela Dutius
Vacker och berörande om den svåra närheten
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Änglaliv
Änglaliv