Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid för bröstet att hävas, tårar att leta sig fram ur ögonvrår, tankar och känslor att samlas inuti kroppen, inne i huvudet, att tas fram när starka vindar blåser och luften känns så isande kall


Vänskaplig kärlek är även denna skaplig kärlek








En tacksamhetens vind
blåser genom mig
när jag gång efter annan
tänker på mina vänner

här inne

såväl som annorstädes
de har platser i mitt hjärta
liksom i en grottvärld
fylld av pulserande inlevelse




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 11:26



Bookmark and Share


  katt.inc
En vänskaplig dikt från dig till oss här. Tack.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP